НОВИНИ

Як раніше випікали хліб?

Наші бабусі випікали хліб до 12 годин, використовували лише домашні інгредієнти і не рахували, доки той не спечеться.

Випікати хліб - давній український обряд.

Цей процес має свою магію і таїнство. І за народним звичаєм провідний виробник хліба в Україні ТМ "Просто Добрий Хліб" ділиться своїми секретами та традиціями:

  • даруємо родинний затишок із 1996 року. Наша історія лише починається, і попереду ще не одне десятиліття.
  • нашу продукцію любить уся родина. Як таке можливо? Секрет - різноманіття смаків. Булочка з маком для дітей, соломка для швидкого перекусу і навіть дієтичні хлібці. Сподобається усім!
  • робимо хліб не лише смачним, але і корисним. Суперечки про шкідливість випічки - це вже must have у суспільстві. А ми переконані, що хліб - це джерело енергії та корисних речовин.

І наша Серія Здорових Хлібів - найкращих доказ

А ось кілька секретів, що подарували нам предки, які колись раніше випікали хліб особливим чином:

  • усе починається із закваски. Знамениті закваски готували не лише із житнього борошна чи пшениці, але і з ячменю, вівса і навіть соломи.
  • інструменти, які стосуються тіста повинні бути дерев'яними. Ні в якому разі не можна брати металеве приладдя, адже тоді хліб “не виросте”.
  • смак хліба залежав не тільки від закваски та рецепту, а навіть від дров! Вважалося, що найсмачніший хліб той, для якого використовували дрова плодових дерев: яблуні, груші, вишні, сливи

І найголовніший секрет - хліб випікали з любов'ю. Не забувайте додавати її до своїх страв!

Див. також: популярні хліби, історія хліба в Україні та світі

Гільдія

ТМ “Просто добрий хліб” є засновником та активним членом Гільдії приватних пекарів та кондитерів Львівської області.

Ми надаємо технологічну та консультаційну підтримку пекарням. Будь ласка, звертайтеся!

На зв'язку

вул. Львівська бічна, 4,

с. Сокільники, Пустомитівський р,

Львівська обл., 81130

+38 (096) 676 73 33

+38 (032) 245 84 24 (34)

Email: dobryjhlib@dobryjhlib.com.ua

Пошук