НОВИНИ

Хрустка чи м'яка скоринка хліба?

Віковічне питання хлібних гурманів: хрустка чи м’яка скоринка хліба? Яка з них краща?

"Краща" скоринка хліба залежить від його різновиду.

Для батонів - звичайно ж, скоринка має бути хрусткенька, з відповідним звуком (коли ріжеш, то просто-таки чуєш симфонію хрусту).

Для хлібів - напевно, смачніша все ж м’якенька скоринка, щоб легше можна було мокати скибочку хліба в суп або ж “витирати” скибочкою тарілку від залишків підливи чи жовтка.

Для булочок - тут немає правильної відповіді, але ми схиляємось до м’якої, щоб легше було їсти та “добиратись” до начиння.

Див. також: популярні хліби, історія хліба в Україні та світі

Гільдія

ТМ “Просто добрий хліб” є засновником та активним членом Гільдії приватних пекарів та кондитерів Львівської області.

Ми надаємо технологічну та консультаційну підтримку пекарням. Будь ласка, звертайтеся!

На зв'язку

вул. Львівська бічна, 4,

с. Сокільники, Пустомитівський р,

Львівська обл., 81130

+38 (096) 676 73 33

+38 (032) 245 84 24 (34)

Email: dobryjhlib@dobryjhlib.com.ua

Пошук