НОВИНИ

Раціональне харчування - принципи та основи

Принципи та основи раціонального харчування і як його дотримуватись.

Дієта як постійне обмеження у певних продуктах з часом стає шкідливою, адже наше здоров’я потребує постійно збалансованого раціонального харчування, сповненого білків, жирів, вуглеводів та вітамінів у необхідній кількості.

Люди не дотримуються правильного харчування здебільшого через те, що воно не завжди смачне та не сповнене фастфуду та солодощів, а для деяких воно доволі обмежене в кількості прийомів їжі. А ми всі таки любимо побалувати себе жирною їжею, від якої шлунок потім болить...

Насправді періодично ( але ж не щодня) Ви можете включати у свій раціон не зовсім здорову їжу - але якщо Ви тільки недавно почали харчуватися правильно, не варто одразу ж при першій спокусі йти їсти фаст-фуд з думкою “Тільки один раз”.

Харчуйтесь за принципом 25:50:25 - половину денної їжі ви з’їдаєте під час обіду, а під час вечері та сніданку 25%. Так у Вас постійно буде вироблятися енергія, а на ніч Ви наїдатись не будете.

Саме лише раціональне харчування не допоможе Вам отримати швидке “покращення” загального стану. Варто і не забувати про активний спосіб життя.

І не забувайте, що у Вашому раціоні завжди має бути присутній добрий хліб, бажано зерновий чи висівковий.

Дбайте про себе та своїх близьких - переходьте на правильне харчування.

Див. більше: історія торгової марки "Просто Добрий Хліб", історія хліба в Україні та світі

Гільдія

ТМ “Просто добрий хліб” є засновником та активним членом Гільдії приватних пекарів та кондитерів Львівської області.

Ми надаємо технологічну та консультаційну підтримку пекарням. Будь ласка, звертайтеся!

На зв'язку

вул. Львівська бічна, 4,

с. Сокільники, Пустомитівський р.,

Львівська обл., 81130

+38 (050) 430 23 99

+38 (032) 245 84 24 (34)

Email: info@hlib.ua

Пошук