НОВИНИ

Домашні булочки та хліб: рецепти, як приготувати вдома

Як приготувати улюблену булочку вдома або й самим випікти домашній хліб? До вашої уваги кілька корисних ідей та рецептів.

Хочеться солодкого, а самі шоколадки не втамують голод? Як щодо здобної булочки з улюбленими інгредієнтами - вишня, згущене молоко, повидло?

Приготувати найкраще вийде, якщо у Вас є своя хлібопічка. Якщо ж ні, ви можете спробувати з готовим дріжджовим тістом і улюбленою начинкою.

Рецепт тіста для хлібопічки:

В чашу хлібопічки наливаємо кефір і воду (півстакану кожного), доведені до 38 градусів, за ними яйце і 60 г розтопленого маргарину. Насипаємо сіль і дві ложки цукру, потім пересеянную борошно, робимо в невеликій гірці ямку, куди насипаємо дріжджі.

Згідно інструкції хлібопічки вибираємо режим замісу і відстань тіста, включаємо хлібопічку. Після закінчення програми, витрушуємо його на стіл, підсипаємо трохи борошна, щоб тісто не прилипало до поверхні і трохи обминаємо. Потім ділимо на 12 однакових шматочків, і скачуємо кульками.

Кожну таку порцію розкачуємо колом, товщиною до 8 мм, і розрізаємо, не доходячи на сантиметр до середини, на 6 секторів. Краї одержані «пелюсток» щільно притисніть і трохи підверніть донизу. Потім можете заповнювати заготовки булочок начинкою, роблячи посередині булочки вм’ятину.

Домашній хліб

Це надзвичайно смачний, створений Вашими руками, хліб, який точно гріє не тільки шлунок , а й душу. Спекти власний хліб не так складно, а проте це вимагає часу.

У процесі приготування, а особливо коли хліб вже у печі - запах заполоняє усю кухню, а смак точно відрізнятиметься від магазинного хлібу - хліб може вийти соленішим або солодшим, більш щільний м’якуш, твердіша кірочка. А проте, це особливий хліб.

Якщо ж у Вас немає часу на приготування булочок чи свого фірмового хлібу або Ви боїтесь, що він може підгоріти, то Ви завжди знаєте - який саме варто купити хліб чи булочки в магазині!

Див. більше: історія торгової марки "Просто Добрий Хліб", історія хліба в Україні та світі

Гільдія

ТМ “Просто добрий хліб” є засновником та активним членом Гільдії приватних пекарів та кондитерів Львівської області.

Ми надаємо технологічну та консультаційну підтримку пекарням. Будь ласка, звертайтеся!

На зв'язку

вул. Львівська бічна, 4,

с. Сокільники, Пустомитівський р.,

Львівська обл., 81130

+38 (050) 430 23 99

+38 (032) 245 84 24 (34)

Email: info@hlib.ua

Пошук