СТАТТІ

Хлібні традиції Німеччини

Крендель, претцель, бамбергський фладен - ці неймовірні види хліба прославили Німеччину як одну з країн з високою хлібною культурою.

Хліб тут “важкий” для шлунку, але дуже апетитний та смакує до м’ясних страв та великих порцій гарнірів.

Хлібні традиції Італії

А от і Італії хліб подається без виключення до всіх основних страв і вважається хорошим аперитивом перед їжею.

Тут можна знайти як ароматні хліба з травами, такі як фокаччо та брускетта, так і види з начинням з сиру моцарела та в’ялених помідорів, такі як чіабатта та чірьола.

Хлібні традиції Франції

Країна круасанів та булочок також славиться старовинними рецептами багетів та хлібів.

Наприклад, сьогодні в Парижі найбільш популярний хліб - багет a l'ancienne, в перекладі “по-старовинному”. Його готують з кислого тіста, він виходить з печі з грубою скоринкою і пористою жовтуватого кольору м'якоттю, загострені кінці його припудрені борошном.

Гільдія

ТМ “Просто добрий хліб” є засновником та активним членом Гільдії приватних пекарів та кондитерів Львівської області.

Ми надаємо технологічну та консультаційну підтримку пекарням. Будь ласка, звертайтеся!

На зв'язку

вул. Львівська бічна, 4,

с. Сокільники, Пустомитівський р.,

Львівська обл., 81130

+38 (050) 430 23 99

+38 (032) 245 84 24 (34)

Email: info@hlib.ua

Пошук