НОВИНИ

Хліб скибками - чому наш хліб нарізаний скибочками?

Хліб, нарізаний скибками, завжди зручніший для того, щоб зробити канапку, одразу подати до столу, зробити тости або ж просто швидко взяти і з’їсти кусочок із задоволенням. До того ж, нарізаний хліб вбирає менше вологи, ніж цілий.

Тож пропонуємо Вам посмакувати одним з наших хлібчиків сьогодні за вечерею.

Незвичайні рецепти з хлібом від виробника хліба у Львові ТМ "Просто добрий хліб"

Ми знаємо, що Ви не завжди хочете робити канапки, а хотіли б спробувати щось новеньке, тому зробили добірку цікавих страв, де хліб - основний інгредієнт. Ці сніданки та навіть обіди і вечері зможуть заощадити Вам не тільки час та гроші, але і в деяких випадках дозволять Вам не мити посуд після їжі.

Кулайди у хлібі

Цікаво ж, правда? Всередині хлібини готують окрошку, супи на пиві, сирний навіть суп. Коли людина їсть, то потроху відламує “стінки” хлібної миски та з’їдає. Така перша страва усім сподобається, навіть дітям.

Хлібний пудинг - рецепт

У маленьку ємність для випікання кладуть шматочки багету та заливають яєчно-молочною сумішшю з певними фруктами. Після декількох годин у холодильнику її запікають та подають до столу. Смачний десерт або сніданок.

Сирне фондю в хлібині

Ідеально пасує для званих вечорів. Всередині хлібини запікають сири, а також часто роблять хлібні палички з беконом, щоб потім їх вмокати у сир.

Булочки зі сніданком

У булочках роблять отвір, щоб забрати звідти всю м’якуш, змащують маслом і додають шинку, сир та інші інгредієнти, а зверху або ціле яйце або тільки жовток і так запікають. Смачно і весело виглядає.

Хлібні кнедлики

Подрібнений хліб змішують з овочами, молоком, яйцями та утворюється такий собі фарш, який потім у харчовій плівці варять. Подають як рулет, розрізають на шматочки.

stravi

Як їжа впливає на наше життя?

Ми не хочемо створювати культ навколо їжі, і вважаємо неправильним те, що люди знаходять лише у їжі втіху в житті.

Але саме за їжею ми збираємося разом - кожної вечері у родинному колі, щотижня - з друзями у кафе чи в гостях, влітку - з давніми знайомим у парку за пікніком.

Тепло, радість від зустрічі, сміх від обурливих історій друзів чи родичів - завжди це все супроводжує смачна, українська кухня. Тому, коли ми кажемо, що їжа змінює наше життя - це означає, що вона нас об’єднує за одним столом, робить нас дружнішими, і все ж, признаймося, що ми любимо посмакувати!

Гільдія

ТМ “Просто добрий хліб” є засновником та активним членом Гільдії приватних пекарів та кондитерів Львівської області.

Ми надаємо технологічну та консультаційну підтримку пекарням. Будь ласка, звертайтеся!

На зв'язку

вул. Львівська бічна, 4,

с. Сокільники, Пустомитівський р.,

Львівська обл., 81130

+38 (050) 430 23 99

+38 (032) 245 84 24 (34)

Email: info@hlib.ua

Пошук