Хліб із суміші житнього і пшеничного борошна

Хліб «Баварський»

Хліб «Баварський»

Виготовлений за німецькою технологією з рівним вмістом житнього та пшеничного борошна. Низькокалорійний , має підвищений вміст вітамінів групи В.


Хліб «Варшавський»

Хліб «Варшавський»

Виготовлений за польською технологією, пшенично-житній (вміст пшеничного борошна - 70%). Легкозасвоюваний, посипаний маком.


Хліб «Слов`янський»

Хліб «Слов`янський»

Виготовляється із суміші житньо-обдирного та пшеничного борошна за традиційною технологією на густій заквасці. Має продовгувато-овальну форму з повздовжнім надрізом посипаний маком і сезамом.


Хліб «Солодовий»

Хліб «Солодовий»

Виготовлений за традиційною технологією із суміші житньо-обдирного та пшеничного борошна, з додаванням харчової патоки , посипаний кмином.


© 2013, ТзОВ «Хліб-Трейд»